4 thoughts on “And…where are my records???

 1. Pai asta e partea cea mai frumoasa, ca nu mai ai grija “records”-urilor… Nu mai trebuie sa iti faci backupuri in cazul in care versi cafeaua pe laptop sau iti este furat… se ocupa profesionistii de asta 🙂

  • Christoase! Pai de asta se iau cu mainile de cap toti in lume, stii.. Departamentul de IT nu e departamentul de arhiva. Backup nu inseamna arhiva. Arhivistica are alte cerinte decat ingineria. Asta se intampla in lume. Sa ne gandim doar ca actele imi vor fi pe un server in SUA si ele se vor supune legislatiei de acolo, pe cand firma va opera in Romania.
   Dar, din pacate, in Romania majoritara e parerea ta :)))

   • OK, ai dreptate, am interpretat gresit “records”. Totusi, nu cred ca o institutie serioasa ar folosi vreodata viitorul ChromeOS sau alt sistem de operare de genul acesta, fara a stoca si arhiva documentele local sau intr-un loc unde au control, asta presupunand ca vom renunta candva la obligativitatea pastrarii variantelor traditionale pe hartie.

  • da, “records”ar fi “acte”. Si eu sper ce zici tu, dar ma tem de altceva: in lipsa de bani care bantuie, o sa ii vina vreunui destept in minte sa scuteasca institutia de hardware si software… nu de oameni normali ma tem, si de cei care iau decizii :)))

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s