3 thoughts on “L-am gasit! Arhivarea webului

  1. yey! OK, să arunc o privire. Musai trebe să te pun în legătură cu o colegă de la Biblioteca Națională a Austriei cu care am devenit prieteni și care are sarcina de a dezvolta proiectul de arhivare a resusrselor internet din Austria. Dă semn și fac introducerile.

    • Si crezi ca eu, sau tu, sau cineva de la noi, o sa putem tine steagul sus mult timp, in conditiile in care noi nu facem nimic concret si cei de dincolo se implica in mod concret la treburi dintr-astea??…. Sigur ca ar fi haios sa vb cu ea, sa vedem cum se construieste in mod real… dar iti spun ca am avut experienta asta la italieni: ai o imeeensa rupere de suflet cand vezi ca la noi nici macar nu se gandesc la asa ceva…

      • mai ai puțintică răbdare, încă puțin: îmi aduc aminte de bancul cu cei doi vânzători de pantofi sport trimiși în Africa. Primul se întoarce dezamăgit complet căci toată lumea era desculță, nu purtau așa ceva. Cel de-al doilea trimis s-a întors foarte încântat: fraților vom face avere: acolo nici măcar nu poartă pantofi, darămite sport!

        Ai răbdare! aștept articole 😀

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s