Web 2.0 si arhivele (update 1)

Scriam intr-un articolas pe care o sa-l postez in curand ca Arhivele sunt condamnate sa adopte noile tehnologii de comunicare (sa fiu limpede: noile tehnologii ale noilor tehnologii, cum ar fi web 2.0). Iata ce au facut cei de la NARA.

NARA blog.             NARA YouTube.              NARA Flickr. cccc NARA Facebook

Pe cand si noi?? 😀

3 thoughts on “Web 2.0 si arhivele (update 1)

 1. Cel puțin pe parte de diseminare, adică un cont de Facebook, unul de Flickr și un canal YouTube cred că n-ar fi nicio problemă nici în acest moment, numai să se dorească comunicarea.
  Mi-ar face mare onoare dacă ai posta viitorul tău articol și pe siteul comunității noastre (www.kosson.ro). Cu bine.

  • ei, sigur ca tehnic nu e imposibil; dar in spatele tehnicii sunt oamenii. Stii si tu cati din managerii de la noi inteleg tehnologia…
   Cu articolul, nu e nici o problema, e o onoiare, dar: 1. e in engleza; si 2: e cam strict legat de arhive… dar ti-l trimit in curand.

   • Managerii trebuie educați! din păcate orizontul de timp în care li se poate face instruirea este foarte redus ca să nu mai discutăm de problemele care vin din receptarea unui asemenea demers.

    Dacă este în limba engleză nu este nicio problemă. kosson tocmai și-a adăugat dimensiunea internațională, toate elementele și articolele putând avea un corespondent în limba engleză. Vezi http://www.kosson.ro și prezența stegulețului cu limba engleză din zona colontitlului partea dreată (pe caută).

    Cu bine.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s